Sminktetoválás

Természetes hatású sminktetoválás

termeszetes-hatasu-sminktetovalas

Ami annyira természetes, hogy szinte észre se lehet venni…Na, akkor ez most bók vagy sem? 🙂 Őszintén megmondom, ha a fodrász, a műkörmös vagy a sminkes munkáját nem lehet észrevenni, akkor az nagy csalódás lehet a szakember számára. Hiszen azért dolgozott, hogy látványos változást hozzon létre, és ezt ne csak a szépülni vágyó „alany”, hanem a környezete is észrevegye.

Ezzel szemben számomra, sminktetoválóként a legnagyobb elismerés az, amikor csak nagyon kevesen veszik észre, hogy a Vendégemnek sminktetoválást készítettem. Csak megjegyzik, hogy mennyire csinos, ragyog és egyszerűen fantasztikusan néz ki…De, hogy ez minek vagy kinek köszönhető, az a mi titkunk marad. Ez az igazi siker.

Semmi mű, semmi hivalkodó. Mindig az a célom, hogy az arc természetes vonásait emeljem ki művészien, „láthatatlanul”. Nem azt mondom, hogy nagyítóval sem látszik a különbség, de azt garantálni tudom, hogy az utca másik feléről nem a mű szemöldök vagy a csokis szájkontúr tűnik majd fel.. Hanem az igényesség, szépség, Nőiesség.

Tudom, hogy néha vannak extrém kívánságok, megértem. De én nem azt az utat képviselem. Éppen ezért nem is vállalom el azokat a kéréseket, amelyek véleményem szerint túl természetellenes végeredményt hoznának.

A sminktetoválás világában egy olyan dimenziót álmodtam meg, ahol csak a szépülés van, nem az ezzel járó feltűnőség. Ha Te sem szeretnéd, ha a munkatársaid vagy a családod összesúgna a hátad mögött, hogy milyen szépészeti beavatkozásra szántad el magad, akkor jó helyen jársz. Félreértés ne essen, egyáltalán nem ítélem el az esztétikai beavatkozásokat, nagy szükség lehet rájuk adott esetben. De a sminktetoválás  – azt gondolom – ne tartozzon közéjük abban az értelemben, hogy valami nagyon „mű” dologgal azonosítják. Tudom, hogy a természetesség elérhető, és a visszajelzések is ezt mutatják. Szerintem jó irányba halad a szakma, és én is lelkesen követem a külföldi mestereket. Onnan inspirációt meríteni valóban a természetesség legjobb útja. Örülök, ha velem tartasz.

0 Comments
Share

Berényi Zsuzsa sminktetováló

Content Protected Using Blog Protector By: PcDrome.