Sminktetoválás

Üde, élénk színű ajak = fiatalos, életvidám kisugárzás

ude-elenk-szinu-ajak-fiatalos-eletvidam-kisugarzas

Érdekes megfigyelni, hogy a legtöbb nő a szemeit igyekszik kihangsúlyozni, amikor sminkel. Esetleg egy kis arcpirosítót is használ, de az ajak ritkán hangsúlyos, pedig egy színben passzoló rúzs vagy szájfény elengedhetetlen eleme az igazán szép sminknek. Miért?

Az ajak formája és színe bizony nagyon-nagy mértékben hozzájárul a tökéletes összhatáshoz – illetve ahhoz a képhez, amit magunkról sugárzunk vagy szeretnénk üzenni mások felé.

Az élénk, merész színű ajkak fiatalos, életvidám benyomást keltenek, míg a halvány, „seszínű”, száraz ajkak a fáradtság, öregség, vagy akár betegség jeleiként is tolmácsolhatók. Ki gondolná?

Ezért fontos, hogy ezentúl nagyobb figyelmet fordítsunk az ajakápolásra minden nap. Ha otthoni ajakápolásról van szó, érdemes olyan árnyalatot választani, ami a lehető legjobban illik a bőrtónusunkhoz. A megfelelő forma kialakítása, az ajakceruza használata már „haladó” lépésnek számít, és nem mindenki tud rá elegendő időt szánni minden reggel, vagy éppen a precizitás hiányzik, ezért inkább szakemberre bízzák. Erre tökéletes megoldást nyújt a sminktetoválás, ami nem csak színben, de formailag is a lehető legszebbet tudja kihozni a természet-adta lehetőségeinkből.

Nem szabad elfeledni, hogy egy szép rúzzsal ugyan feldobhatjuk az összképet, de legtöbben elégedetlenek vagyunk az ajak-formánkkal, esetleg túl vékonynak tűnik. Pedig egy mindig szép ajakforma sokat változtathat az arcunkon, sokkal ragyogóbbá teheti azt. Azt is tudjuk, hogy a szimmetria adja meg az arc szépségét, és sminktetoválással az is fantasztikusan fokozható. Az ajak teltsége, ami idővel csökkenhet, szintén visszanyerhető a sminktetoválásnak köszönhetően. Nos, ki szeretne életvidám kisugárzást?

2 Comments
Share

Berényi Zsuzsa sminktetováló

Comments

  1. Anna
    2012-augusztus-10 at 3:04 du.

    Nagyon tetszik az ajaknövelés sminktetoválással,szeretnem én is ujratetováltatni az ajkam,de nem tudom illik e még nekem 56 évesen ,meg egy kicsit félek is.Még szedem a bátorságot.Üdv Ani

Content Protected Using Blog Protector By: PcDrome.