Sminktetoválás

„Úgy érzem, meztelen az arcom”

ugy-erzem-meztelen-az-arcom

Biztos Te is hallottad már valamelyik nőismerősödtől, hogy azt mondja: „Úgy érzem, meztelen az arcom, ha nem teszek rá valami sminket.”

A smink a nőiesség egyik szimbóluma, olyan, mint a frizura, a kedvenc illat … Ha rendszeresen használsz a szemedre egy kis festéket, és az ajkadra rúzst, mindjárt szebbnek érzed magad. Magabiztosabb leszel és felkészültnek érzed magad a mindennapok kihívásaival szemben. Még azok a nők is, akiknek fontos a természetesség, nap, mint nap döntenek úgy reggel, hogy kell egy kis szemceruza, legalább némi barna szempillaspirál és egy leheletnyi rúzs vagy szájfény. Mert mi, nők tudjuk, a jó smink fokozza a természetes szépségünket és olyan kisugárzásunk lesz, mint aki fantasztikusan érzi magát a bőrében.

Sokan nem is tudják, hogy amit barátnőjük, ismerősük visel nem is olyan smink, amire minden reggel minimum 20 percet kell szánni, hanem egy állandó alap make-up. Finoman kihangsúlyozza az arc vonásait, sőt mindig precíz és tiszta, elmaszatolódás nélkül. Ezt a sminket már egyszerűen, gyorsan ki tudod egészíteni egy kis spirállal és szájfénnyel…

A sminktetoválás vagy kozmetikai tetoválás felfogható úgy is, mint egy szépség-növelő tartós eljárás, amellyel precíz kontúrvonal, kifogástalan szemöldök, csábos ajak varázsolható, amelyek mind-mind a gyönyörű arc és tekintet „tartozékai”. A sminktetoválás tartós megoldás egy olyan nő számára, aki nem tudja elkészíteni magának a sminkjét, mégis mindig úgy nézhet ki,  mintha éppen a sminkestől jött volna.

0 Comments
Share

Berényi Zsuzsa sminktetováló

Content Protected Using Blog Protector By: PcDrome.