Sminktetoválás

Újra a fiatalkori önmagad lehetsz

ujra-a-fiatalkori-onmagad-lehetsz

Nem csalás, nem ámítás… 🙂 Ma szemöldöktetoválást készítettem a Vendégemnek, és utána kedvet kapott a szemhéjtetoválásra is… Hát, igen, azért a kíváncsiság  mindig hajt minket, hogy megtudjuk, mit lehet még kihozni önmagunkból. Jól is van ez így. Szóval megrajzoltam neki a szemhéjkontúrt is… Konkrétan leesett az álla. Egy Hölgy korát nem illik elárulni, de annyit mindketten megállapítottunk, hogy sok-sok évet letagadhat.

Pontosabban, arra jöttünk rá, hogy a sminktetoválásban az az igazán szenzációs, hogy újra akár a huszonéves arcvonások „köszönnek” vissza a tükörből. És nem kell azonnal a plasztikai sebészhez rohanni, ha egy kis felfrissülésre, fiatalodásra vágysz. A sminktetoválás nagyon szépen színesíti az arcot, megnyitja a tekintetet, a keskenyedő szájat dúsítja, a szemöldök formázásával pedig az arc karaktere is visszatér.

És amit még szeretek benne… Az átalakulás csupán néhány óra leforgása alatt valósul meg. Belép valaki, aki elégedetlen a külsejével, nem szívesen néz tükörbe, elmeséli nekem, hogy mit szeretne változtatni, mi a vágya…Aztán beül az „időgépbe”, és amikor legközelebb kinyitja a szemét, már egy csinos, fiatalos Nőt pillant meg. És mosolyog!! Nem hinnéd el, de teljesen más fotók készülnek előtte és utána. „Sminktetoválásban” már széles és magabiztos a mosoly, és kérnem sem kell.

Tudom, tudom, „nem csak a húszéveseké a világ”, de miért ne csaljuk vissza a legszebb éveket és a legszebb énünket, ha van rá egy klassz módszer, ami pár óra alatt megoldást nyújt? 🙂

 

0 Comments
Share

Berényi Zsuzsa sminktetováló

Content Protected Using Blog Protector By: PcDrome.