Sminktetoválás

Úúú! 2,5 óra a tetoválás???

uuu-25-ora-a-tetovalas

Neeeeem!

De én rászánom az időt és az energiát a részletekre!

Tudom, hogy igényes vagy és magasak az elvárásaid. Éppen ezért semmit nem fogok elkapkodni.

Lássuk, miből is áll a 2-2,5 óra, amit Nálam töltesz, ha sminktetoválásra jössz!

Amint megérkeztél, egy egyetértési nyilatkozatot kell kitöltened, amelyben minden apró részletet megtudhatsz a sminktetoválásról. Természetesen felteheted a kérdéseid – legyen az bármi!

Közben egy finom teát vagy cappuccinót is elfogyaszthatsz. De ha valami erősebb, bátorító nedűre vágynál…:) A lényeg, hogy nyugodtan vágjunk bele, és ha minden világos, illetve választ kaptál az összes kérdésedre, kezdődhet a buli!:)

A legeslegfontosabb lépés a tervezés. Hogy őszinte legyek, az előrajzolás kerül a legtöbb időbe: akár 1 órát is igénybe vehet. Csak ha már mindketten elégedettek vagyunk a várható eredménnyel, akkor kezdem el a tetoválást.

 

Maga a tetoválás általában mindössze 1 óra, tehát attól nem kell tartanod, hogy 2,5 órán át kell „szenvedned” a „tű alatt”…

Ugye nem bíznád rá magad olyanra, aki azt ígéri, hogy fél óra „összedobja” Neked azt, amit évekig kell viselned? Én nem veszem félvállról a munkámat, minden egyes alkalommal olyan körültekintően készítem el a sminktetoválásod, mintha először csinálnám, és nem rutinból.

Te is akkor leszel igazán elégedett, ha elég időt szánsz rá a szépségedre!

0 Comments
Share

Berényi Zsuzsa sminktetováló

Content Protected Using Blog Protector By: PcDrome.