Sminktetoválás

Vigyázat! A sminktetoválásba bele lehet szeretni

vigyazat-a-sminktetovalasba-bele-lehet-szeretni

Azt mondják, a tetoválás függőséget okozhat.

Hát, ha ez a sminktetoválásra is igaz, akkor bátran nevezhetjük a legszebb függőségnek.

Egyébként igen, igaznak mondható, hogy aki egyszer belevág, sok eséllyel rákap az „ízére”, és azután egy másik, vagy akár mindhárom területen készít sminktetoválást. Erre már számos példa akadt a pályafutásom alatt, és nagyon jó érzés látni a visszatérő Vedégeket, akik minden egyes találkozásnál újabb és újabb személyes sikersztorikkal állnak elő ami a megszépülésüknek köszönhető. De ez már egy következő téma lehetne.

Hogy mégis mi okozhatja a sminktetoválás „függőséget” (a lehető legjobb értelemben véve)? Szerintem:

A nagy mumus legyőzése, azaz a fájdalomtól való félelem felülmúlása az első lépés. Sokan attól tartanak, hogy a sminktetoválás kibírhatatlan fájdalommal jár, és emiatt akár hónapokig is eltart, mire a Hölgyek rászánják magukat. Aztán pedig jön a felismerés, hogy „de kár volt ezt eddig halogatni, nem is fájt”. És ekkor jöhet a következő terület, egy újabb szépítő tetoválás.

Tudvalevő az is, hogy a sminktetoválás számtalan bók bezsebelésére ad okot. Mindenki megdicsér, hogy „fantasztikusan nézel ki”, de mégsem egyértelmű és feltűnő, hogy a sminktetoválás a ragyogásod kulcsa. A sminktetoválás tehát önbizalmat is ad.

Bár, az is igaz, hogy mi, Nők, nagyon kritikusak tudunk lenni önmagunkkal szemben, és akár olyan szépséghibákat is felfedezünk, amire mások nem jönnének rá. A sminktetoválás pont ezért egy remek megoldás, mert „láthatatlanul” helyrehozza, amit szépíteni kívánunk.

És természetesen ki ne szeretne úgy ébredni reggelente, hogy teljesen rendben van az arca és már indulhat is? Nincs reggeli kapkodás, macera a sminkeléssel és napközben elmaszatolódott smink…

De tulajdonképpen indokoktól függetlenül tény, hogy mindenki szeretne szép és még szebb lenni. Természetes hatású sminktetoválásokkal egy igazán finom, művészi összképet tudunk létrehozni, amit évekig boldogan fogsz viselni. Mert Te vagy, ilik Hozzád és az egyéniségedhez. 🙂

 

 

0 Comments
Share

Berényi Zsuzsa sminktetováló

Content Protected Using Blog Protector By: PcDrome.