Barátnős, Csajos, Sminktetoválás videók

Megbeszélem a férjemmel, de mit? A sminktetoválást?

megbeszelem-a-ferjemmel-de-mit-a-sminktetovalast

Nézd meg a videót, vagy olvasd el a bejegyzést!

Megbeszélem a férjemmel…. de mit??? azt, hogy szebb szeretnél lenni? 

A mai téma lehet, hogy nem fog mindenkinek tetszeni, ugyanis arról szeretnék beszélgetni, írni, hogy van úgy, hogy nem tudjátok eldönteni szeretnétek-e sminktetoválást. Meg különben is, inkább megbeszéled a férjeddel és majd ő eldönti, hogy Te szeretnél-e sminktetoválást, de ez miért van így? Ez egy picit tabu téma…

Honnan is pattant ki ez az ötlet, hogy erről beszéljek. Kb. két hete beszélgettem az egyik ismerősömmel, aki egyébként a vendégem is. Mondta, hogy hihetetlen sokan megdicsérték az ajaktetoválását, hogy milyen jól néz ki, milyen jól áll neki, mennyire frissíti az arcát és egészen más, olyan friss, fiatalos lett. Viszont többen az ismerősei közül azt mondták, hogy jajj hát… az én férjemnek biztos nem tetszene, nem szeretné, hogy ilyet csináltassak, engem úgy szeret, ahogy természetesen vagyok.

Nem tudom, én azt gondolom, hogy egy nő önmagáért tegyen meg dolgokat és önmagáért tegye meg azt is, hogy sminktetoválást csináltat, azért mert szebb szeretne lenni, fiatalosabb szeretne lenni. Szerintem, ezt nem feltétlenül egy másik félhez kell kötni, hogy te sminktetoválást csináltatsz. Azt gondolom, hogy ezt mindenkinek saját magáért kell megtennie, hiszen felnőtt, önálló nő vagy, aki dolgozik, pénzt keres, meg tudja tenni azt, hogy hogy csináltasson sminktetoválást, akkor a döntést is hozd meg te magad, magadért, egyedül. 

Oké, semmi gond, megértem azt, hogy benned is van egy félelem, ezért javaslom, hogy az ismerőseidet is kérdezd meg mit javasolnak. Ugyanakkor kezd el böngészni az internetet, nézz utána, hogy mi is ez a sminktetoválás, milyenek léteznek, nagyon sokféle stílusban lehet már találni sminktetoválást.

Ha nem tudod, mit szólnának hozzá otthon, javaslom, hogy mutasd meg a férjének azt, hogy mi hogyan dolgozunk, mutasd meg a weboldalunkat, a Facebook oldalunkat, a kitett képeket.

Hidd el, hogy mást fog gondolni róla, mint amit az utcán lát és feltűnik neki. Manapság már annyira természetesek a sminktetoválások, akár egy szemöldöktetoválás, hogy messziről meg sem lehet mondani és nagyon sok férfi dönt úgy, hogy húu drágám ez tényleg jó, próbáld meg, csináltasd meg.

Ez egy picit olyan mintha kikérted volna a véleményét, vagy akár a jóváhagyását. De akkor is azt mondom, hogy magadért tedd meg, magadért kutasd fel azt, hogy hol szeretnéd, hogy szeretnéd, mit szeretnél csináltatni.

Ha ilyeneken gondolkozol, vagy akár egy ilyen kifogást hozol fel, akkor lehet, hogy benned is él az, hogy biztosan akarom én ezt?

Biztos mások támogatása, megerősítése kell ebben?

Lehet, hogy nem a legjobb ötlet a párodtól megkérdezni ezt, hiszen egy férfi mit mond, óóó drágám nekem így tetszel smink nélkül, natúran, még csak rúzst se használj.

Azért valljuk be, hogy minden férfi az után a nő után fordul meg aki ápolt, akár egy picit ízlésesen sminkelt, csinosan fel van öltözve, azután igenis utánanéznek, lehet ugyanúgy a te párod is megteszi ezt…

Inkább kérj tanácsot a barátnődtől, nézz utána az interneten, olvasd el mások véleményét, olvasd el, hogy másoknak mit jelentett ez és miben hozott változást.

Mesélek egy történetet, képzeld el egyszer az egyik vendégem eljött szemkontúr tetoválásra nagy titokban, amikor a férje elutazott. Nem volt itthon tehát nem látta a gyógyulási folyamatot, nem látta, hogy meg van duzzadva, nem látta frissen tetoválva. Később, egy-két év múlva mesélte, hogy egyszer voltak egy társaságban, ahol a férje teljesen kikelt magából, és elmondta, hogy milyen undorító a sminktetoválás és, hogy az milyen természetellenes, neki egyáltalán nem tetszik.

A vendégem jót kuncogott magában, és aztán este, amikor hazamentek, és kettesben voltak, megkérdezte tőle, hogy drágám tetszem én neked? A férje azt mondta: persze, olyan gyönyörű vagy, már reggel, amikor felkelsz akkor is szép vagy, imádlak. Erre mondta neki a vendégem, hogy képzeld, nekem több mint egy éve tetoválva van a szemhéjam. A férje teljesen ledöbbent rajta és azt mondta, hogy igen néha furcsálltam, hogy miért nem mostad le a kontúrt, amit rajzoltál magadnak, de nagyon nem foglalkoztam vele, de azóta teljesen megváltozott a véleménye a sminktetoválásról.

Én is megértem azt, hogy ha valami természetellenes, feltűnő, nem oda való azt megszólják a férfiak is, azt megszólják a nők is, azt megszólja mindenki, persze van akinek tetszik egy kicsit határozottabb, karakteresebb stílus de nézz körül, és válassz magadnak olyan sminktetoválót és olyan sminktetoválás stílust amit te nagyon szívesen viselsz magadon, és döntsd el te, hogy szeretnél-e sminktetoválást.

Becenév:*
E-mail cím:*
Hozzájárulok, hogy a Berényi Sminktetoválás számomra eDM-et küldjön:* igen

Kérem a Berényi Sminktetoválás emailjét, benne újdonságokról, új blogbejegyzésről, valamint azáltaluk meghirdetett eseményekről és egyéb akciókról, hogy semmiről se maradjak le. Feliratkozásommal elfogadom az Adatvédelmi irányelveket.

0 Comments
Share

Berényi Zsuzsa sminktetováló

Content Protected Using Blog Protector By: PcDrome.