Szemöldöktetoválás

A rossz sminktetoválást könnyű észrevenni

a-rossz-sminktetovalast-konnyu-eszrevenni

Biztos Te is tapasztaltad már, hogy  a sminktetoválás szó hallatán sokaknak még mindig a mű és feltűnő jelzők jutnak eszébe. Főleg a férfiak azok, akik a leggyakrabban mutatnak ellenállást a tartós sminkkel kapcsolatban. Elgondolkodtam azon, hogy ez miért lehet, hiszen ha csak a szemöldököt vesszük példának, ma már tényleg gyönyörű, természetes hatású sminktetoválásokat lehet készíteni, melyekről sokszor csak a viselője tud…

De rájöttem: Hát, pont ezért! Mert nyilvánvaló, hogy férfi még nem látott természetes hatású szemöldököt, hiszen arról azt hihette, hogy nincs kitetoválva. Viszont amit ők tuti kiszúrnak, az a fekete, cérnavékony, filctollhatású műremek…és a hangsúly a műn van.:)  Tehát amit észreveszel, az rossz. Tulajdonképpen mindennel így van. A szélsőségek ragadnak meg. Egy gyors statisztikával alá is tudom támasztani, hogy egy jó sminktetoválás bizony észrevétlen marad. Vendégeim körében rendszeresen végzek „kutatást”, és a visszajelzések alapján 90%-ban senki nem veszi észre a vendégeim új sminktetoválását, a többi esetben pedig csak az veszi észre (rokon, barát), aki előzetesen tudott arról, hogy a Vendég tervezi a sminktetoválást.

Lehet, hogy a szépségipar más ágaiban bántó lenne, ha a szépészeti beavatkozás után a szakember sorra azt hallja, hogy vendégein csak a pozitív változást látni, de nem tudni miért. Őszintén szólva, én kifejezetten örülök annak, ha a sminktetoválás észrevétlen marad, mert ezek szerint  a fő célt – hogy természetes hatása legyen – sikerül elérnem.:)

0 Comments
Share

Berényi Zsuzsa sminktetováló

Content Protected Using Blog Protector By: PcDrome.