Sminktetoválás videók, Szemöldöktetoválás

Elrontott szemöldöktetoválás javítása

elrontott-szemoldoktetovalas-javitasa

Egy elrontott, rossz formájú szemöldöktetoválás esetét mutatom be. Az elkészült forma, szerencsére szimmetrikus volt a vendégemnek, viszont nagyon fentre került a tetoválása és ezért mindig úgy nézett ki az arca mintha csodálkozna. A szemöldök színe is átment egy nem kívánatos árnyalatba, ezért jelentkezett nálunk hogy tudunk-e neki segíteni ebbe a problémájában.

Most megmutatom neked, hogy hogyan próbáltuk ezt megoldani és milyen lépésekből áll az, hogy ebből, majd ha nem is rögtön, de kis idő múlva egy tökéletesebb szemöldök lehessen.

Megnézheted videón vagy olvasd el!

Először is a formát kellett átalakítani, és pontos előrajzolással gyakorlatilag megpróbáltuk ezt a nagyon kint lévő szemöldök csúcsot enyhíteni, nagyon fent is volt neki, úgyhogy előrajzolással ezt egy picit lentebb hoztuk, és vastagítottuk is a szemöldökét, hogy arányosabb legyen az arcához.

Ilyenkor többféle ceruzával és színnel dolgozunk és egy speciális bőrszínű ceruzát is használunk, befedjük azt a részt, amit majd nem kívánunk tetoválni és egy barna árnyalattal előrajzolható az ideálisabb, szebb forma.

Megbeszéltük vele, hogy akkor tudunk formailag átalakítást csinálni, ha ő utána elmegy lézeres eltávolításra, és ez aztán így is történt. Ez azért jó megoldás az ő esetében, hiszen csak egyszer volt csak tetováltatni, és ki is kopott már neki valamennyire és nincs olyan sok pigment a bőrében. Látszik a képen, ahogy megszálaztam az új szemöldökét, abból egy picit kilóg a régi tetoválása, és ezt a lézeres szakember nagyon pontosan nagyon szépen el tudja távolítani.

Bár nála volt egy nem túl ideális forma, egy nem kívánt színmódosulás, ahogy kopott a szemöldöke, de ezt egy formai átalakítással és lézeres kezeléssel meg tudtuk oldani.

Amit még javítottam rajta, hogy azokon a részeken ahol még alatta volt a régi tetoválása, de el volt színeződve, ott egy speciális világosító színnel az elkészült szálak közé tetováltam. Az ő esetében ezt meg tudtuk oldani és tudtunk segíteni, hogy egy szebb szemöldöktetoválása lehessen.

Még több bejegyzés a témában: 1. rész >>

2. rész >>

Becenév:*
E-mail cím:*
Hozzájárulok, hogy a Berényi Sminktetoválás számomra eDM-et küldjön:* igen

Kérem a Berényi Sminktetoválás emailjét, benne újdonságokról, új blogbejegyzésről, valamint azáltaluk meghirdetett eseményekről és egyéb akciókról, hogy semmiről se maradjak le. Feliratkozásommal elfogadom az Adatvédelmi irányelveket.

0 Comments
Share

Berényi Zsuzsa sminktetováló

Content Protected Using Blog Protector By: PcDrome.