Barátnős

A suli első napja és a divat

a-suli-elso-napja-es-a-divat

SZEPTEMBER 1.

Kezdődik…

Az első benyomás…

És még nagyon emlékszem rá…

Több mindennek kell ilyenkor megfelelni. Aki suliba megy fontos, hogy mit vesz fel az első napon, főleg ha most kezd új suliba, középiskolába. A legfontosabb, hogy más légy, mint a többiek. Mindenki a másikat fogja nézni és „beskatulyázza” az első benyomás alapján. Nekem többek között ezért sem volt a kedvenc napom szeptember 1.

A lényeg, hogy úgy légy divatos, hogy nem követed a divatot, mert az snassz. Mert lehet, ha követjük a divatot, akkor még is csak unalmasak leszünk, mert mások is azt követik és valójában mindenki ugyan úgy néz ki. Azért vannak példaképeink és kedvenceik, akiknek bírjuk a stílusát és akár meg is próbálhatunk úgy kinézni. De a legtöbben mégis csak azt vallják, hogy nem követnek semmilyen divatot, hanem abba vannak, ami számukra kényelmes és tetszik is.

 

 

Aztán itt vannak az anyukák, akik a csillogó szemű volt óvodásokat viszik, és egy új élet kezdődik mindenki számára a családban. A lányok lányosan, a fiúk fiúsan és eltelik 1-2 év és mindenki egyforma lesz, mert úgy kényelmesebb, a lányos elfelejtik a lányosat. Az anyukák is most mutatkoznak be a többi anyukának, ezért is különösen fontos, hogy ezen a napon mit vesznek fel, milyen a frizurájuk és a sminkjük. Vajon melyik anyatárs lesz a barátnője? Aki hasonló stílusú, vagy aki pont nem.

Jó készülődést mindenkinek a suli első napján, érezd jól magad a bőrödben és használd ki az első benyomást arra, hogy szimpatikus légy.

0 Comments
Share

Berényi Zsuzsa sminktetováló

Content Protected Using Blog Protector By: PcDrome.