Szemöldöktetoválás

A szemöldök nem jó ha túl vékony, nem jó, ha túl vastag…

a-szemoldok-nem-jo-ha-tul-vekony-nem-jo-ha-tul-vastag

Belépsz.

Az első kérdésem: Mik az elképzeléseid a szemöldököddel?

Nagyon sok esetben a válasz a következő: „Csak ne legyen túl vastag, hogy uralja az arcom. „

„De hiszen a túl vékony is uralja az arcod, nem igaz?” – mondom én.

Gondolom Te is láttál már cérnavékony szemöldököt, azt aztán jó messziről ki lehet szúrni…És valóban megfigyelhető, hogy amíg nem találjuk el az arcformádhoz illő vastagságot, addig akár vastag, akár vékonyka az a szemöldök, oda fogja vonzani a tekinteteket, mivel nem elég természetes, nem Te vagy. A megfelelő színválasztással, illetve az ív és hossz tökéletes megválasztásával persze tovább fokozható a természetesség. De ez már egy másik téma.

Gondolj arra, hogy a szemöldököd adja meg az arcod karakterét – a kicsit vastagabb, markánsabb szemöldök – hiába divat újabban -, nem mindenkinek áll jól. A borotvált, majd cérnavékonyra rajzolt szemöldök pedig minden csak nem esztétikus, nem csoda, hogy még a pasik is egyből kiszúrják, hogy természetellenes. Az arany középútra törekedjünk.

Mit tehetsz a szép végeredmény érdekében? Tudom, hogy nehéz „levetkőzni” a sok év alatt kialakult szemöldökformázási szokásodat, és sokszor nehéz bánni a túlszedett, nem egyforma, hiányos szemöldökkel, de ha bizalommal fordultál hozzám, akkor nyugodtan fogadd el a szakmai tanácsomat. Ha nem vagy magadban biztos, hogy mi állna jól, konzultáció után nem töröljük le a szemöldököd, mutasd meg a barátaidnak, családodnak, vagy akinek a véleménye számít. Nézegesd magad a tükörben sokat és barátkozz az új külsőddel. A sok pozitív visszajelzés segít majd a döntésben. A lényeg, amit nem győzök elégszer hangsúlyozni: hosszú távon gondolkodj, és ne az aktuális divat befolyásoljon…A sminktetoválást évekig viselni fogod, fontos, hogy szeresd és minden nap elégedetten nézz a tükörbe. Igaz?

0 Comments
Share

Berényi Zsuzsa sminktetováló

Content Protected Using Blog Protector By: PcDrome.