Szemöldöktetoválás

A szemöldöktetoválás színe

a-szemoldoktetovalas-szine

Legyen barna…

Legyen világos…

DE látszódjon is! 

 

Akkor hogyan válasszunk megfelelő színt?

a)  próbálom olyan ceruzával előrajzolni a szemöldököd, amilyen a végeredmény lesz… ÁÁÁ, de ez sokszor túl világos és nem látod jól a formáját. És biztos ilyen lesz?

b)  vékonyan felkenem a kiválasztott pigmenteket a bőrödre, de ez nem ad 100%-os hatást, hiszen a festék a bőrödön van, míg tetoválással bekerül majd a bőröd alá, így már a Tiéd és egyedivé válik az árnyalata.

c)  sokat  beszélgetünk a konzultáción és a szemöldöktetoválás előtt… mert mindenkinek más és más ugyanaz a szín… ha már egyre gondolunk, akkor nekikezdhetünk a munkának.

d) mutatunk Neked gyógyult fotókat is a munkáinkból, hogy lásd milyenre gyógyul 1-1 szín.

Tapasztalat, hogy ugyanaz a szín mindenki bőrében egy kicsit más, így nincs két egyforma végeredmény. Nyugi, tuti nem lesz olyan a tetovált szemöldököd, mint a barátnődé.
Sőt, többféle világos szín is van, és a szálazós szemöldöktetoválás technikával dolgozom – akár két-három, közel hasonló színt is használhatok, hogy még természetesebb legyen a hatás, a végeredmény, hiszen a saját szemöldökünk sem egyszínű, az egyik szál sötétebb, a másik világosabb. Ez a technika világos szemöldököknél nagyon természetesen mutat!

2 Comments
Share

Berényi Zsuzsa sminktetováló

Comments

  1. Pintér-Szekeres Katalin
    2013-augusztus-06 at 11:29 de.

    Kedves Zsuzsa!

    Először is szeretném megjegyezni,hogy nagyon szép munkáid vannak.
    Azért kerestelek mert tanácsot szeretnék kérni Tőled remélem jó helyre írom a kérdéseim.
    Én Németországban élek már féléve.Mivel otthon 3 hetente jártam a szemöldököm igazíttatni, de itt kint nincs erre lehetőségem úgy döntöttem szemöldök tetoválást szeretnék.
    Októberben megyek haza pár napra és akkor szeretnék elmenni hozzád.A pontos időpontot kb szeptember közepén fogom tudni akkor írok Neked,h tudjunk egyeztetni.Amit nem tudok,hogy 3D-s legyen e vagy ne?
    Esetleg küldjek Neked fényképet,hogy meg tudd nézni vagy majd a személyes találkozó alkalmával ezt megbeszéljük?
    Válaszod köszönettel várom!
    Üdvözlettel:

    Kata

    • Zsuzsa
      2013-augusztus-06 at 4:09 du.

      Kedves Kata!
      Köszönöm szépen a megkeresést és a bizalmat. 🙂 Örülök, hogy tetszenek a munkáim. Természetesen a tetoválást megelőzően megtervezzük a szemöldököd és közösen el tudjuk dönteni, hogy milyen technikával készüljön. Ami az időpontot illeti, jó ha tudod, hogy elég hosszú az előjegyzésünk (minimum 5-6 hét), ezért amint tudod a pontos dátumot, azonnal jelentkezz, hogy tudjunk Neked időpontot biztosítani.
      A weboldalunkon részletes leírást találsz a szemöldöktetoválás menetéről is: http://www.berenyizsuzsa-sminktetovalas.hu/sminktetovalas/szemoldok-tetovalas/szemoldoktetovalas-step-by-step/

      Üdvözlettel,
      Berényi Zsuzsa

Content Protected Using Blog Protector By: PcDrome.