Ajaktetoválás

Ajaknövelés sminktetoválással

ajaknoveles-sminktetovalassal

Gabitól folyton azt kérdezik, hogy milyen rúzst használ, mert olyan csodás színe van. Elmesélte, hogy senkiben nem merült fel, hogy tetoválva van a szája. Sajnos nem mindenki rendelkezik ideális méretű és formájú ajakkal, de a legtöbb esetben ajaktetoválással látványosan tudunk javítani a helyzeten. Arról már nem is beszélve, hogy egy extra vékony ajkat rúzsozni sem lehet, hiszen szinte azonnal eltűnik a legjobb minőségű rúzs is róla.

Íme, a végeredmény pedig nagyon kecsegtető, azok számára is, akik észlelik, hogy a kor előrehaladtával az ajkuk keskenyedik, szűkül,halványodik és ez nagyon szépen korrigálható szájtetoválással. Ez tényleg egy olyan szépítése, frissítése az ajaknak, ami „láthatatlanul” szépít. Gabinak finomítottunk a szemöldöktetoválásán és egy vagány szemhéjsatírozás is készült tetoválva.

Ahogy a Trendközelben c. műsorban is kiemeltem (a videó megtekinthető itt>>), ajaktetoválással tökéletesen növelhető az ajak volumene, anélkül, hogy természetellenes, feltöltött kinézete lenne…

Plusz tapasztalatból állíthatom, hogy a dús, telt ajkak sosem mennek ki a divatból, sőt egyre többen merészkednek az ajkukat hangsúlyossá tenni, akár sminktetoválással is, hiszen elmúlt a „csokis szájkontúrok” ideje.

Fő a természetesség, és számomra ez az alapelv! Sokan félnek az ajakfeltöltéstől, mert nem látják előre a végeredményt, és nem szeretnének  feltűnőt. Mivel sminktetoválás előtt tervezünk, pontosan látni fogod, hogy milyen lesz az ajkad.

Vendégeim rendszerint azt emelik ki, hogy senki nem hiszi el nekik, hogy nem szimpla rúzs van a szájukon. Viszont azt csak ők tudják, hogy ajaktetoválással nem csak 24 órás szépséget nyertek, hanem rengeteg időt is pl. a reggeli készülődésből, arról nem is beszélve, hogy gond nélkül bármikor ehetnek, ihatnak, kedvükre…És a legfontosabbat ne felejtsem el: az ajaktetoválást a férfiak is imádják, mert végre nem lesz mindenük ragadós és rúzsos egy hatalmas puszi után.:) Kell ennél több?

 

0 Comments
Share

Berényi Zsuzsa sminktetováló

Content Protected Using Blog Protector By: PcDrome.