Ajaktetoválás, Sminktetoválás videók

Szemöldöktetoválás tervezése

szemoldoktetovalas-tervezese

Nézd meg a videót, hogyan történik egy szmöldöktetoválás tervezése.

Gondolnád, hogy mennyi minden kell hozzá és milyen fontos része magának a szemöldöktetoválásnak?

El szoktam mondani, hogy az is előfordulhat, hogy több idő, mint maga a tetoválás.

Képzelted volna, hogy matricás mérőeszközt is használunk néha hozzá?

Bizony sok aszimmetrikus és kihívást jelentő szemöldök van, mint amilyen a videón is van, akkor lehet, hogy szükségünk van akár segédeszközökre is, ahhoz, hogy a tökéletesebb formát létre hozzuk.

Felhívnám figyelmed arra, hogy soha NEM geometriai szimmetriára törekszem, hanem egy jó OPTIKAI szimmetriára. Sokan tervezéskor döbbenek rá, hogy „wáouh mennyire aszimmetrikus az arcom”, addig észre sem vette, hogy az egyik lejjebb van, akár 1 cm-rel is.

Az arc sosem szimmetrikus, másképp domborodik az egyik oldal és másképp a másik, ezt mind figyelembe kell venni ahhoz, hogy a végeredmény optikailag arcba jól illeszkedő szemöldök lehessen.

Sőt az is lehet, hogy az egyébként is kevés szőrszálból áldozatul esik még, mert ha túl nagy a szintbeli különbség, akkor ki kell szedni. De nyugi, ezt mindig megmutatom, és elmagyarázom, mielőtt változtatnánk, Te döntesz… Ha túl nagyot kellene változtatni a természetes formán és Neked ez már nem fér bele, akkor nem tetoválunk, hiába lenne szebb az összkép.

A videóban látható szemöldöktervező matrica is egy támpontot ad, de a tervezés végén a szemre hagyatkozik a sminktetováló és az teszi fel az i-re a pontot. Tervezés közben többször fel is kell állni és megnézzük, hogy kell-e még valamit alakítani.

Hogyan rajzolod elő Te a szemöldököd?

Egy kicsit odamaszatolsz és nem vagy precíz. Ezért is furcsa sok mindenkinek az előrajzolásom, ami egy nagyon éles, precíz forma, de erre azért van szükség, hogy utána a forma kicsit se álljon ferdén.

Bevallom, én nem használok ilyen matricát, de a szalonunkba időnként használatban van. Vannak nehezebb esetek, amikor gyorsítja, segíti a tervezést.

Látod, ha kell, mint egy mérnök mérünk, centizünk, de a legvégén mindig a szemünkre hagyatkozunk.

Becenév:*
E-mail cím:*
Hozzájárulok, hogy a Berényi Sminktetoválás számomra eDM-et küldjön:* igen

Kérem a Berényi Sminktetoválás emailjét, benne újdonságokról, új blogbejegyzésről, valamint azáltaluk meghirdetett eseményekről és egyéb akciókról, hogy semmiről se maradjak le. Feliratkozásommal elfogadom az Adatvédelmi irányelveket.

0 Comments
Share

Berényi Zsuzsa sminktetováló

Content Protected Using Blog Protector By: PcDrome.