Ajaktetoválás

Ajaktetoválás, ami alig látszik…

ajaktetovalas-ami-alig-latszik

Sokan azzal keresnek meg, hogy olyan ajaktetoválásra vágynak, ami szinte nem is látszik – ami elvileg lehetetlen, de az megoldható, hogy egy szép, halvány, természetes ajakszínt varázsoljunk tetoválással. Elárulom, milyen lehetősegeid vannak, ha világosabb színekben gondolkodsz…

Rózsaszín vagy barackvirág szín? Nem ugyanaz! Ha halvány ajaksatírozást szeretnél, sokszor nem könnyű dönteni, de hidd el, hogy számít a különbség.:) Számításba vesszük a bőröd, hajad és szemed színét is, de alapvetően a stílusod a meghatározó. Gondolkodj el azon, hogy inkább a pinkes árnyalatokat kedveled vagy a narancsos-barackosat. Általában milyen ruhákat és/vagy sminkeket részesítesz előnyben? Jó, ha azt is figyelembe veszed, hogy a tetoválás évekig tart, tehát semmiképp se válassz olyan árnyalatot, ami most éppen trendi, de igazából nem passzol az egyéniségedhez.
Tipp: Hozd el a kedvenc ajakceruzád vagy rúzsod, ami jó kiindulópont lehet! Előrajzolással pedig megbeszéljük és eldöntjük, hogy melyik árnyalat mutatna a legjobban az ajkadon!:)

0 Comments
Share

Berényi Zsuzsa sminktetováló

Content Protected Using Blog Protector By: PcDrome.