Szemhéjtetoválás

Barna szemhéjkontúr tetoválás

barna-szemhejkontur-tetovalas

Képzeld, mit láttam valamelyik nap a konditeremben… Egy olyan lányt, akinek piros szemhéjkontúrja volt. Hirtelen elgondolkodtam azon, hogy vajon ez most trendi szemceruza vagy egy kivörösödött szemhéjkontúr tetoválás. Sajnos, az a gyanúm, hogy az utóbbiről volt szó. És meg is nyugodtam, hogy nem véletlenül készítek csak fekete színnel szemhéjtetoválást.

A vörös ugyanis azt jelenti, hogy az eredetileg egy barna kontúr volt, de mivel minden barna szín tartalmaz vörös pigmenteket, így történhetett meg az, hogy idővel a szép, barna szemhéjkontúr kivörösödött. Szemöldököt már biztos Te is láttál kivörösödve, de az még nem is minden esetben annyira feltűnő…Viszont egy piros keret a szem körül nagyon előnytelen tud lenni. Sajnos. Olyan, mintha fáradt, vagy véres lenne a szemed.

Ezért azt javaslom, hogy ha mindenképp barnás árnyalatot szeretnél, ne várd meg, amíg kivörösödik. Az biztos, hogy a színváltozás nem egyik napról a másikra következik be, ezért még időben el tudsz menni a frissítésre, ahol ismét szép barnás árnyalatot kapsz. De ami még tutibb, ha eleve feketével készül a tartós tusvonal. Abból nem lesz nem várt vörösödés.

0 Comments
Share

Berényi Zsuzsa sminktetováló

Content Protected Using Blog Protector By: PcDrome.