Sminktetoválás videók, Szemhéjtetoválás

Hogyan valósítható meg a szemhéjtetoválás?

Szemhéjtetoválás, mindegy, hogy szemhéj kontúrról vagy satírozásról beszélünk, de általában igen nagy különbség szokott lenni a között, amit meg tudok valósítani és a között amilyen vágyakkal a vendégek érkeznek hozzánk.  Beszéljünk egy picit arról, hogy mi a különbség egy szem sminkelése és egy szemhéjtetoválás között.

Itt a képen láthatjátok, hogy gyönyörű ez a szemkontúr szépen ki van húzva és sokszor hoznak is a vendégek ilyen fotókat, mert ilyen szemhéjtetoválást szeretnének. Azonban tud, hogy ezek a fényképek szinte mindig úgy vannak fotózva, hogy a leges legideálisabb szögből mutassák a sminkelt szemkontúrt. Szinte minden vendég azt szeretné, hogy minél cicásabb és húzottabb legyen a szeme. Jómagam igazán jó példa vagyok arra, hogy megmutassam, azt, hogy nem is biztos, hogy látszik a felső szemhéjunk.  Amikor én is a tükör elé állok és kisminkelem a szememet akkor látom az egész szemhéjamat, viszont amikor rendesen tartom a fejem/szememet, akkor nem biztos, hogy látszik a felső szemhéjam,  és ez nagyon sok esetben így van másoknál is.

Azt kell megértetni, hogy a szemhéj kontúr egy ilyen ideálisan befotózott képen, illetve amikor éppen valaki sminkeli magát a tükörben akkor az szépen áll, viszont hogyha természetesen áll a szemünk akkor nem biztos, hogy ugyanoda esik az a vonal.

Itt van ez a smink, a felső képen látható, hogy tökéletes ez a tusvonal, minden a helyén van, mert lefelé néz a modell, akit sminkeltek. Viszont amikor teljesen kinyitja a szemét, akkor lehet látni, hogy lejjebb kerül ez a kontúrvonal, és valójában ez már egy lefelé tartó ív. Ha én ezt betetoválom, akkor biztos, hogy egy szomorkás, lefelé tartó tekintetet fog eredményezni, ami nem hogy fiatalítja, frissíti a tekintetet, hanem szomorúvá teszi. Láthatod, a sminkelés és a sminktetoválás között a szemhéj területén láthatóan nagy különbség lehet.

Mindjárt mutatok még egy példát, egy szemhéjsatírozást, amit egy olyan vendégemnek készítettem el, akinek, mint látod a képen, kinyitott szemmel is szinte teljesen látható a felső szemhéja, ez nagyon kevés embernél van így.

Több képen láthatod, hogy mennyi látszik a tetovált szemhéjsatírozásából még neki is, akinek ennyire vastagon és jól látható a felső szemhéja. Attól függ, hogy milyen pozícióban fotóztam le, és hogy állítottam be a szemét, annál jobban látszik a szemhéjtetoválása. Látszik, hogy egy szépen kidolgozott, cicás, felfelé ívelő vonal, de gyakorlatilag, hogyha kinyitja a szemét valaki, akkor igazából ennyi látszik belőle.

A szemhéjtetoválásnál ezt kell átgondolni, hogy valójában mennyi látszik belőle?

Felmerül az a kérdés, ha nagyon pici látszik vagy szinte semmi a felső szemhéjból, akkor milyen vastag vonalat készítsünk? Sokszor nem is tudunk egy vastagabb vonallal egy látványosabb szemhéjtetoválást elérni, hiszen ha a felső szemhéjunk nem látszik, akkor egyszerűen hiába vastagítom a vonalat.

Felmerülhet a kérdés, hogy akkor egyáltalán érdemes-e szemhéjtetoválást csináltatni?

Mindenképpen, egy jól megtervezett kontúrvonal bármely szemet/ igenis frissíteni fog, hiszen ad neki egy sötétebb keretet.  Másrészt, beszéd közben, ha mimikázunk, gyakran nézünk jobbra, balra, le, fel, nos, ilyenkor valamennyi kisebb-nagyobb rész bizony-bizony látszani fog a szemhéjtetoválásunkból.

Látszani fog, csak nem mindegy, hogy mekkora rész… Így van, hogy én lebeszélem a vendégeket arról, hogy kérjenek egy vastagabb vonalat, vagy egy nagyobb satírozást, mert mérlegelni kell azt, hogy valójában mennyi fog látszani a szemhéjból.

Még egy fontos dolog a szemhéjtetováláshoz, mi csak alsó szemhéjkontúrt tetoválást nem készítünk. Tudom, hogy sokan, sminkelik csak az alsó szemhéjukat, de szerintem ez mindig egy picit szomorúvá és egy kicsit karikássá teszi a szemet. Nem mondanám, hogy senkinek nem áll jól, ha csak az alsó szemhéj van, de meggondolandó, mert az esetek 99%-ban azt gondolom, hogy fáradttá, öregesebbé teszi a tekintetet mint amennyit javít rajta. Ezért alsó szemhéjtetoválást mindig  felső szemhéjkontúr tetoválással készítünk.  

Képek: Internet

0 Comments
Share

Berényi Zsuzsa sminktetováló

Content Protected Using Blog Protector By: PcDrome.