Szemhéjtetoválás

Rossz sminktechnika javítása sminktetoválással

rossz-sminktechnika-javitasa-sminktetovalassal

Ma nem bírtam ki és elmondtam a véleményem…

Pont néhány napja ecseteltem a rossz sminkelését…

Ma este egy Hölgy hozta el az Anyukáját konzultációra szemöldöktetoválás miatt, hogy szeretné, majd őt ezzel megajándékozni. Az Anyuka nagyon csinosan, stílusosan öltözött mégis fáradtnak és idősebbnek tűnt, mint kellett volna.

Megrajzoltam a ritka, aszimmetrikus szemöldökét, úgy hogy előnyös legyen és harmonizáljon az arcával.  Amennyire tudtam a saját meglévő szemöldök formájához igazodtam, itt–ott megemelt a vonalát. Sokkal jobb lett, de mondanom sem kell, engem még mindig nem elégített ki az összkép.

Megkérdeztem tőle mutathatok-e még valamit az arcán. Nem ellenkezett. Baloldalon letöröltem a szemsminkjét, még reggel húzott magának a szemhéj alsó vonalára végig kékkel egy kontúrt, ami erősen elmosódott lett estére. A másik oldalon meghagytam!

elonytelen_szemsink_javitasa_tetovalassal
Előnytelen szemsmink javítása sminktetoválással

Készítettem fekete szemceruzával egy szép kontúrt a felső szemhéjra és alulra pedig félig behúzva egy vékony vonalat. Kértem, hogy álljon fel és a nagytükörbe nézze meg magát. Nagyon meglepődött és ott abban a pillanatban beleszeretett az új szemsminkjébe… Mondjam, hogy már nem is érdekelte annyira a szemöldöke. Természetesen elsőre szemhéjtetoválásra kért időpontot, azt mondta, hogy számára ez egy akkora pozitív változás, hogy azonnal szeretné. Már lelkesen mesélte is, hogy eddig mennyit szenvedett, mert mindig könnyezik a szeme olyan érzékeny és folyton elfolyt a smink amit csinált.

Bevallom régebben nem mindig mertem szólni, ha valamit nem láttam jónak, de ma már ennyi tapasztalattal a hátam mögött bátrabb vagyok ebben.

Te megsértődnél ha valaki rámutatna arra, hogy nem jól sminkeled Magad?

1 Comments
Share

Berényi Zsuzsa sminktetováló

1 Comment

  1. Szilasi Ildikó
    2014-december-21 at 7:07 de.

    Nem sértödnék meg inkább, jó ötletnek tartom, hogy van más vélemény is. Egy jó tanács többet ér.

Content Protected Using Blog Protector By: PcDrome.