Szemöldöktetoválás

Barna szemöldöktetoválás

barna-szemoldoktetovalas

Ha nálam csináltatod a szemöldöktetoválásod, akkor biztos lehetsz benne, hogy fekete nem lesz! Viszont ezt leszámítva a paletta igencsak széles. Legnagyobb meglepetésemre ezt sokan csodálkozva fogadják. A legtöbb Vendég ugyanis azt gondolja, hogy van világos és sötétbarna, valamint világos és sötétszőke festék és ezzel ki is fújt a lehetőségek tárháza…:)

Amikor az előrajzolás/tervezés során rátérünk a színválasztásra, pozitívan csalódnak. Fokozatosan szoktam szűkíteni a kört, míg végül 2-3 árnyalat marad és abból már könnyű választani. Mindig azt javaslom, hogy elsőre  a világosabbat tetováljuk, majd ha korrekciónál a Vendég úgy kívánja, sötétíteni mindig könnyebb.:) Van még egy gyakori kérdés, ami akkor hangzik el, amikor kifejezetten barna árnyalatok között kell dönteni.

Hideg vagy meleg barnát válassz a szemöldöködhöz?

Az az igazság, hogy Európában nagyon kevés embernek van hideg alaptónusú bőre, ezért is majdnem biztos, hogy bármilyen színt választunk, előbb- utóbb valamennyire kivörösödik a tetoválás. A különbség annyi, hogy ha hidegebb, azaz szürkésebb barnával készítjük el a szemöldököd, a kivörösödés később következik be.

Minden esetben az a legfontosabb, hogy haj-és szemszínhez, illetve karakterhez legjobban illő árnyalatra essen a választás, és akkor tuti jó döntés születik.:)

0 Comments
Share

Berényi Zsuzsa sminktetováló

Content Protected Using Blog Protector By: PcDrome.