Szemöldöktetoválás

És újra a sminktetoválást választotta

es-ujra-sminktetovalas

Megesett már Veled is, hogy belevágtál valamibe, amire nagyon vágytál, aztán mégsem úgy alakult, ahogy szeretted volna?

Hát, sajnos sok Hölgy járt már így a sminktetoválással is. Szerencsére, én már csak akkor találkozom velük, amikor közösen igyekszünk orvosolni a régóta fennálló problémát. Mert igen, gyakran fordulnak hozzám a máshol készített, elrontott sminktetoválásukkal annak reményében, hogy át lehet alakítani és  megszépíteni.

Biztos vagyok benne, hogy nem könnyű ismét belevágni, hiszen az ember tart az újabb csalódástól. Legtöbbször évek telnek el, mire ilyen esetben lépést tesznek. Én úgy hiszem, ezek a Hölgyek nagyon bátrak, hogy a rossz tapasztalatok ellenére sem hátrálnak meg. Ők nem nyugszanak bele, hogy nap mint nap elégedetlenül kell belenézniük a tükörbe. De nem is szabad!

Számtalan esetben bizonyosodtunk meg arról a Vendégemmel, hogy igenis vannak lehetőségek és ki lehet „javítani”, ami el lett rontva. Nem győzöm hangsúlyozni, mennyire fontos a megfelelő szakember megválasztása, akire az arcunkat bízzuk. De utólag már nem segít a „mi lett volna, ha…” A szomorkodás helyett fel kell mérni a lehetőségeket!

Mit szoktam mondani, lehet-e régi sminktetoválásból újat és szépet varázsolni?

Kétféle megoldás létezik. Ha személyes találkozó vagy egy jó minőségű, éles, közeli fotó alapján úgy ítélem meg, hogy a régi sminktetoválás eléggé elhalványult, akkor nagy eséllyel tudunk készíteni egy szép, esztétikus új sminktetoválást (belefoglalva a régit). Ha még túl erős a színe, vagy formailag nem felel meg a szakmai elvárásoknak, akkor pedig lézeres eltávolítást javasolok. Néhány alkalom is szép eredményt tud hozni, anélkül, hogy a bőr sérülne vagy hegesedne. Miután a lézerrel „rásegítettünk” a kopásra, jöhet is az új sminktetoválás.

Minden esetben azt tanácsolom, hogy aki még küzd a problémával, vagy ismer valakit, akinek az elrontott sminktetoválása miatt vannak álmatlan éjszakái, ne féljen. Legalább annyit érdemes megtenni, hogy szakemberrel konzultál az opciókról. Könnyen lehet, hogy a megoldás sokkal közelebb van, mint hinné!

0 Comments
Share

Berényi Zsuzsa sminktetováló

Content Protected Using Blog Protector By: PcDrome.