Szemöldöktetoválás

Hogy is van ez??! Természetes, vagy nem?

hogy-is-van-ez-termeszetes-vagy-nem

ID-10055317Sokszor kapjuk meg azt a kritikát, hogy a sminktetoválás nem természetes hatású.

Első reakciónk:  persze, hát ez egy tetoválás!

Azután viszont kénytelenek vagyunk a többi szépítészeti beavatkozással is összehasonlítani, hiszen, valljuk be, mi, nők általában nem terészetes szépségünkben rohanjuk végig napjainkat, mert legalább alapsminket mindenki visel…

Vegyük pl. a szemöldököt…

– Van, aki festeti kozmetikussal, ha nem találja megfelelőnek a sajátját. Frissen festve túl erős színű, és lássuk be, sokáig nem tart, 2-3 hét és lehet újrakezdeni a műveletet…időpontkérés, az ott eltöltött idő, pénz…

– Van, aki rajzolja, vagy porral festi magának. Ez sem biztos, hogy természetes hatású, tud erős színűre, vagy aránytalanra sikerülni, arról nem is beszélve, hogy időjárásfüggő, jöhet hó, eső, vagy erős meleg, és azt vesszük észre, hogy szemöldökünk lecsúszott, elkenődött.

Ezek mellett úgy gondolom, hogy a szemöldöktetoválás is „ugyanannyira" természetes hatású, mint az előbbiek. A szálazásos technikával készült pedig kifejezetten jobb, mint egy festett. Lehet, hogy a sminktetováló festékek sem olyan tartósak, de azért lényegesen tovább bírják, mint előbb említett társaik. Ami viszont előnye, az a tartós forma, és az idő, amit nem kell kezelésével nap mint nap eltölteni.

Ajak-, vagy szemhéjtetoválás? Megint csak a napi sminkelést kell megemlíteni… annál semmiképpen nem természetellenesebb, főleg ha jó szakember készíti, ugye, hölgyeim?

0 Comments
Share

Berényi Zsuzsa sminktetováló

Content Protected Using Blog Protector By: PcDrome.