Szemöldöktetoválás

Lehet-e a szemöldök is a lélek tükre?

lehet-e-a-szemoldok-is-a-lelek-tukre
Kép: internet

„A szem a lélek tükre”…, ezt már mindenki tudja. De azt is tudtad, hogy a szemöldököd is árulkodhat  a lelki világodról, vagy adott esetben a személyiségedről, illetve hangulatodról?

A testbeszéd, és ezen belül is az arc mimikáját kutató tudósok arra is rájöttek, hogy a szemöldök a tekintetünk tolmácsolásában kulcsfontosságú szerepet tölt be…

A szemöldöknek is van „titkos nyelve”, amely akár rossz üzenetet is hordozhat, ha annak a szemöldöknek nem megfelelő a hossza, formája vagy vastagsága…Hogyan?

A Yale plasztikai sebésze, John Persing egy képösszehasonlító kutatás végzett, hogy ezt bebizonyítsa. Digitálisan változtatta meg több nő szemöldökét fotókon, majd véleményeztette azokat. Kiderült, hogy még a legapróbb formai eltérések is befolyásolhatják azt, amit az adott nő hangulatáról gondolunk.

Külső szemmel nézve ugyanis a szemöldök íve bizony árulkodó: haragos, szomorkás, rémült, meglepett vagy éppen vidám személyiségről vall.

Az ázsiai nők szemöldöke leginkább ritkás és egyenetlen, ami állítólag zavart, önbizalomhiányos, rémült tekintetet kölcsönöz viselőjének.

Azok számára, akik szemhéjfelvarrásra vállalkoznak, tudniuk kell, hogy ezentúl a szemöldök formáját se hagyják figyelmen kívül, mert nem tudhatják, milyen üzenetet küldenek a külvilágnak. Szemöldöktetoválással pedig nem csak formailag, de hosszra és vastagságra, illetve színben is korrigálható tartós eredmény születik, ezáltal mostmár mi dönthetjük el, hogy mit szeretnénk üzenni a szemöldökünk által!

0 Comments
Share

Berényi Zsuzsa sminktetováló

Content Protected Using Blog Protector By: PcDrome.