Szemhéjtetoválás

Mennyire fáj a szemhéj tetoválás?

mennyire-faj-a-szemhej-tetovalas

Amit biztos tudok ígérni, hogy kevésbé, mint azt előzőleg gondolnád. Ez már önmagában jó hír, igaz? Nemrég járt nálam egy Hölgy, akinek a barátnőjét már tetováltam, és ő azt mondta, hogy a szemkontúr tetoválás egyáltalán nem fáj. Hmm…gondoltam, azért ez így nem teljesen igaz, mert jár némi fájdalommal, de…

Tulajdonképpen elmondhatom, hogy 10-ből 9-en kellemesen csalódnak a szemhéj tetoválás készítése során. Természetesen nem mondom azt, hogy egyáltalán nem fáj, de sokkal kevésbé, mint az híresztelik. Úgyhogy azt tudom mondani, hogy ha csak emiatt nem merted még megcsináltatni a szemkontúr tetoválást, akkor gyűjts még egy kis bátorságot, és ne halogasd tovább!

De íme, elolvashatod, mint mondtak Vendégeim, akik a szemhéj tetoválásuk után kitöltöttek egy kérdőívet, amelyből statisztika is készült.

„Nem szabad gondolkodni, hanem amint van lehetőség, azonnal meg kell csináltatni, mert nagyon fogja szeretni! Az a pici fájdalom pedig megéri a végeredményt!” (Kakuszi Krisztina)

„Csütörtök reggel tetováltad a szemhéjamat (azt hittem, hogy sokkal fájdalmasabb, de kellemesen csalódtam). Most vasárnap van és tökéletes.” (Majsai Brigitta)

„Azt meg kell azért hagyni, hogy fájdalmasabb volt, mint a szemöldöktetoválás, ennek ellenére egy percig nem merülne fel bennem, hogy emiatt ne vágjak bele újra! Ezek a fájdalmas percek sokszorosan megtérülnek és a kellemetlen élmények elhalványulnak gyorsan! :)” (Bohus-Katona Lea) 

„Csak annyit tudok mondani, hogy én bármikor újra megcsináltatnám! A fájdalom kibírható, és tényleg szép a végeredmény!” (Andrea) 

 

0 Comments
Share

Berényi Zsuzsa sminktetováló

Content Protected Using Blog Protector By: PcDrome.