Szemöldöktetoválás

Mennyire fáj a szemöldöktetoválás?

mennyire-faj-a-szemoldoktetovalas

A leggyakoribb kérdések egyike.  Én is szeretem tudni, hogy Vendégeim hogyan vélekednek erről, ezért utólag lehetőségük van kitölteni egy kérdőívet (az őszinte válaszok érdekében a név megadása nem kötelező), így én is kapok egy általános képet, amiből statisztikát is készítek. Mielőtt bővebben kifejteném a választ a kérdésre, csak röviden a fájdalomról Vendégeink tollából

 

„Egyáltalán nem fájdalmas, olyan érzés, mintha csipesszel szednék ki a szőrt. A végeredmény pedig ezt a pici fájdalmat, kellemetlen érzést is elfeledteti.” Bunkóczi Adrienn

„A fájdalomról pedig csak annyit, hogy néhol nem is lehet érezni, hogy tetoválnak, néhol pedig inkább kellemetlen, mint fájdalmas!” Kertész Andi

„Ha csak a fájdalom vagy a kellemetlenség miatt gondolkozol, akkor egy percig se tedd, mert amit a kezelés utáni reggelen a tükörben fogsz látni, mindenért kárpótol!”

 

16 éves sminktetoválói munkám során mindössze néhány olyan esetem volt, amikor valaki fájdalmasan élte meg a szemöldöke tetoválását. Köztük éppen az egyik egy jó barátnőm volt, akinek a három sminktetoválása közül a szemöldöke fájt a legjobban. De szerencsére legtöbben egy  rossz szemöldökszedéshez hasonlítják, és inkább kellemetlennek, mintsem fájdalmasnak minősítik.

Mitől kellemetlen?

Minden tetováló gépnek van egy enyhe rezgése, ami egyébként pl. tüsszentésre ingerelhet, amikor éppen a szemöldököd belső felét tetoválom, és ezért pont ugyanúgy fogsz tüsszögni, mint amikor szedik a szemöldököd. De őszintén szólva, legtöbbször ez a „legnagyobb kellemetlenség” a szemöldöktetoválásnál.

Akkor megígéred, hogy nem fog fájni? – szokták kérdezni…

Sajnos ilyet nem ígérhetek, hiszen nem vagyunk egyformák… Csakis a legfrissebb statisztikát tudom Neked megmutatni, arról, ahogyan a Vendégeim vélekednek. Láthatod, ebből az derül ki, hogy 1-2 kivétellel, nem okoz nagy fájdalmat a szemöldöktetoválás…:)

Szóval hajrá, vágj bele, könnyítsd meg a napjaidat és légy elégedett!

[/kc_column_text][/kc_column][/kc_row]

2 Comments
Share

Berényi Zsuzsa sminktetováló

Comments

  1. Rózsa Gézáné
    2013-november-07 at 12:33 du.

    Nekem auguszt. 23.-án készült el a szemöldök tetoválásom sokkal rosszabbra számoltam nem fájt, gyorsan rendbe jött, mindenki megdicsérte, hogy milyen szép lett.

    Október 22.-én ajak tetoválásom is volt itt sem éreztem fájdalmat,a tetoválást követően herpeszhez hasonló jött ki. Egy hét alatt szépen begyógyult.

    • Zsuzsa
      2013-november-08 at 10:42 de.

      Kedves Marcsi!
      Én is mindenkit azzal biztatok, hogy legtöbben kellemesen csalódnak és nem is fáj annyira a tetoválás, mint amennyire félnek tőle.
      Örülök, hogy Te is pozitív visszajelzéseket kaptál, és tetszik a végeredmény. 🙂
      Viseld örömmel a sminktetoválásaidat.

      Üdv,
      Zsuzsa

Content Protected Using Blog Protector By: PcDrome.