Szemöldöktetoválás

Nekem nem egyforma a két szemöldököm

nekem-nem-egyforma-a-ket-szemoldokom

Ha meg tudnám számolni, hogy hányszor hallottam már ezt a kijelentést…De valamit tudnod kell. Nem csak Neked nem egyforma a két szemöldököd. Senkinek sem az. Erre persze nem az a helyes válasz, hogy „Jó, akkor megnyugodtam, már nem is akarok szemöldöktetoválást.” 🙂

Viccet félretéve, nyilvánvaló, hogy az aszimmetria milyensége és mértéke nagyon eltérő lehet. Ha ésszerű határokon belül korrigálhatóak a különbségek úgy, hogy egy előnyös, ízléses végeredményt hozzunk ki belőle, akkor a szemöldöktetoválás a legtökéletesebb megoldás. A ceruzázás és festés is segíthet, ám korántsem annyira tartós. De ezt Te tudod a legjobban. Én pedig azért tudom, mert a Vendégeimet rendszeresen megkérdezem arról, hogy miért döntöttek a sminktetoválás mellett. Az egyik leggyakoribb ok az állandó festés és rajzolgatás körüli macera, pénz és idő megspórolása.

Tehát, ha az egyik oldal vékonyabb, rövidebb, kevésbé íves…akkor a másikat szépen hozzáigazítjuk. Választunk egy hajhoz és szemhez passzoló színt és többé nem lesz gondod a szemöldöködre…jöhetnek a bókok a barátnőktől, hogy „Bezzeg Neked milyen szép van, az enyém meg annyira nem egyforma…”:)

 

0 Comments
Share

Berényi Zsuzsa sminktetováló

Content Protected Using Blog Protector By: PcDrome.