Szemhéjtetoválás

Sminktetoválás videó – szemhéjsatírozás

sminktetovalas-video-szemhejsatirozas

Boldogság van, elkészült legújabb videónk a szemhéjsatírozásról.

Az elmúlt héten volt a premierje de való,jában mennyi idő alatt is készült el a videónk?

A gondolat már 2014 tavaszán megfogalmazódott bennem, majd elkezdtem törni a fejem, ki is legyen a modell. Ez egy nehéz választás a szemek tükrében.

Kell egy szép arc és egy megfelelően nagy szem, hogy jól látható legyen a végeredmény. Összeszerveztük a résztvevőket június közepére: modell, videós, fotós… Szépen összepakoltunk, kicsit átrendeztük a kozmetikát és kezdődhetett a munka.

Bevallom, én nem szeretek előre „betanulni" szöveget, félek attól, hogy az olyan lenne, mintha felmondanám. Így mindent spontán találtunk ki, és akkor ott „élesben" vettünk fel, gyakorlatilag ismétlés nélkül. Persze, azután később a vágásnál a videós sokat finomított az egészen.

Amikor készen lettünk, a sok kis videóból összeválogattam a legjobb részeket, összeállítottam a képeket. Kivártam a korrekció idejét, ami ugye minimum 1 hónap, és utána még annak a gyógyulását… Elkészültek az „utána" képek a kész, gyógyult szemhéj tetoválásról, össze lehetett vágni a részleteket.

Sok munka, agyalás, lelkesedés, várakozás előzte meg a videó bemutatását. Nagyon örülök, hogy 2 nap alatt a youtubon több, mint 1000-en megnézték, a facebook oldalunkon pedig több, mint 1500-an.

Neked hogy tetszik? Kattints a képre!

2 Comments
Share

Berényi Zsuzsa sminktetováló

Comments

  1. Nyilasi Mariann
    2014-szeptember-02 at 12:30 du.

    Jól néz ki, nagyon tetszik! Én is elgondolkodtam, megcsináltassam-e?
    Jó munkát!

  2. Zsuzsa
    2014-szeptember-07 at 10:56 de.

    Köszönöm Mariann!

    Csak ajánlani tudom és izgalmasabbá tehetjük a szemhéjkontúr tetoválásodat!

    Zsuzsa

Content Protected Using Blog Protector By: PcDrome.