Sminktetoválás videók, Szemöldöktetoválás

Sminktetoválás a TÉVÉben

sminktetovalas-a-teveben

Nézd meg a videót, vagy olvasd el a riportot!

Trendközelben: A sminktetoválást azért kedvelik a hölgyek, mert helyettesíti a mindennapi sminkelést, 3 féle korosztálynak mutatunk be tartós sminket, mégpedig a szemöldöktetoválás területén. Beszélünk a púderes hatású valamint a szálazott szemöldökről. Berényi Zsuzsával beszélgettem. Sok új sminktetoválási technika lépett be a divatba az utóbbi években, pl. a szemöldöktetoválás területén trendi a púderes hatású és a szálazott.

Berényi Zsuzsa: Szinte minden korosztályból akad rá olyan, aki szívesen csináltat szemöldöktetoválást, hiszen attól függetlenül, hogy ki hány éves gyakorlatilag ugyanazokkal a problémákkal és hibákkal jönnek hozzánk a hölgyek, függetlenül attól, hogy hány évesek.  Mást tudunk kínálni esetleg a fiataloknak és mást azoknak, akik idősebbek, ők már abszolút csakis a természetességet szeretik a sminktetoválásban is.

Trendközelben: Lindának és Piroskának szálazott, Zsuzsának púderes hatású készült.

Berényi Zsuzsa: Gyakorlatilag mindenkinek vannak közös problémái is ezzel kapcsolatban, akár az, hogy hogyan tudja, vagy nem tudja megrajzolni a szemöldökét, illetve mindenkinek az volt a célja, hogy a fő célja az, hogy időt spóroljon vele, szimmetrikus legyen, egyforma legyen a szemöldöke, ne kelljen minden nap újra és újra megrajzolni.

Trendközelben: Linda 33 éves és azért választotta a tartós sminket, mert időt szeretne spórolni a mindennapi sminkeléssel.

Berényi Zsuzsa: Lindának nagyon szép szemöldöke van, így igazából Ritának, a kolléganőmnek egyszerű dolga van, és gyakorlatilag a szálazós technikával szinte csak a szálakat kell követnie és egy abszolút természetes hatást tudunk elérni.

Trendközelben: Egy sminktetoválás akkor sikerül a legjobban, ha észre sem veszik, vagyis természetes hatású. A tetoválásnál az alaplépéseket be kell tartani, vagyis a fertőtlenítést, a rajzolást, az érzéstelenítést és végül következik a tetoválás. A megfelelő szín kiválasztása is fontos, hisz nem jó, ha az eltér a bőr színétől.

Berényi Zsuzsa: Azért fontos, hogy lássuk, hogy egy-egy szín hogyan mutat Linda bőrén, mert elmondta, hogy egy picit szürkének, hidegnek tartja a saját szemöldök szőrzetét, és ezt semmiképpen nem akarta erősíteni, úgyhogy egy cocoa nevű melegebb árnyalatot választottunk neki, ami igazából csak egy kis árnyékot egy kis karaktert fog adni a szemöldökének.

Trendközelben: Végeredménynek a tetoválás dús, természetes hatású és karakteres.

Sirokmán Linda: A cél az volt, hogy minél természetesebb legyen, és minél jobban hasonlítson a saját szemöldököm formájához.

Trendközelben: Fájdalmas volt?

Sirokmán Linda: Nem, nem mondom, hogy az első tűszúrás nem esett nagyon jól, de teljesen a vége felé hozzászoktam, meg érzéstelenítve volt, úgyhogy teljesen fájdalommentes volt.

Berényi Zsuzsa: Piroska vendégem már élvezi az ajaktetoválás és szemhéjtetoválás előnyeit is, és rájött arra, hogy elérkezett az idő most már, hogy szemöldöktetoválást is csináltat, mégpedig azért mert egy kicsit nehezebben lát már, szemüveget hord egyébként a mindennapokban. Piroskának is szálas szemöldöktetoválást készítettem, ő egyébként elmondta, hogy igazából azért halogatta egy kicsit a szemöldöktetoválás elkészítését, mert ő nagyon sokszor látott nagyon feltűnő, nagyon természetellenes szemöldököket és ettől egy kicsit igazából tartott, mert ő nem szerette volna ezt a hatást.

Trendközelben: Piroska természetes hatású szemöldöktetoválása kb. 1 óra alatt készült el. Zsuzsának még nem volt szemöldöktetoválása, ezért úgy döntött kipróbálja, azt mondta az ívével nincs semmi gond, de szeretné, ha dúsabb lenne.

Berényi Zsuzsa: Magával a formával elégedett, de itt-ott hiányos, úgyhogy ezeket a hiányokat fogjuk neki pótolni. Beszélgettünk arról, hogy mennyiféle technika van már, és nála a finom púderest hatást úgynevezett soft powder technikát fogjuk alkalmazni, ami gyakorlatilag egy felújított változata a hagyományos satírozott szemöldöktetoválásnak. Az lesz a lényege, hogy minél természetesebb legyen, ahhoz képest, hogy ez egy satírozós technika, az elejét picit világosabbra fogjuk tetoválni, míg a végét, ahol egyébként pont hiányzik is neki, ott pedig egy karakteresebb, sötétebb árnyalatot fog kapni.

Trendközelben: A szakember arra törekszik, hogy a szemöldöktetoválás olyan hatású legyen, mint amikor Zsuzsa púderrel átfesti a szemöldökét.

Berényi Zsuzsa: Először le fogom fertőtleníteni, törölni, tisztítani a bőrét, aztán utána együtt megtervezzük a szemöldökét közösen, és amikor megegyeztünk a formával, kiválasztjuk a színt, ami leginkább passzol hozzá, én azt gondolom, hogy neki sem csinálnék egy sötét szemöldököt, hiszen igazából szép világos szeme van, szőke haja, úgyhogy itt is egy picit erősíteni fogunk, 50-60 perc maximum a tetoválás.

Trendközelben: A púderes hatású tetoválás idősebb korban és zsírosabb bőrtípusnak is alkalmazható. A tetoválást követően speciális krémekkel kell kenegetni a kezelt területet, és nem szabad szaunázni, úszni, szolizni mindaddig, amíg a tetovált rész be nem gyógyul. Korrekcióra 4-6 hét múlva lehet szükség.

Becenév:*
E-mail cím:*
Hozzájárulok, hogy a Berényi Sminktetoválás számomra eDM-et küldjön:* igen

Kérem a Berényi Sminktetoválás emailjét, benne újdonságokról, új blogbejegyzésről, valamint azáltaluk meghirdetett eseményekről és egyéb akciókról, hogy semmiről se maradjak le. Feliratkozásommal elfogadom az Adatvédelmi irányelveket.

0 Comments
Share

Berényi Zsuzsa sminktetováló

Content Protected Using Blog Protector By: PcDrome.