Szemhéjtetoválás

Szemhéjtetoválás biztonságosan…

szemhejtetovalas-biztonsagosan

Amikor szemkontúr tetoválásra gondolnak, sokaknak egyből a tű jut eszébe és az nehezen összeegyeztethető a szemmel és szemkörnyékkel, ezért teljesen természetes, hogy nehéz elképzelni hogyan zajlik a sminktetoválás egy ilyen érzékeny területen.

„És amikor az alsó szemkontúrt tetoválod nyitva van a szemem?”

Azonnal eloszlatnám a kétségeket, és elárulom, hogy szemhéjtetoválás közben a szemed végig csukva van – az alsó szemhéjkontúr pigmentálásánál  is, ami talán azért furcsa, mert otthon nyitott szemmel húzod ki a szemed. Tehát nyugodj meg, ilyen szempontból is teljesen biztonságos a szemhéjtetoválás.

Másrészt, folyamatos érzéstelenítés mellett zajlik a kezelés. Elvégre miért is szenvedjünk, ha nem muszáj…:)

Végezetül az is jó hír, hogy a másik két tetováláshoz képest az utóápolás egyszerűbb és a gyógyulás a leggyorsabb. Nem kell külön krémezni, hogy ezzel is óvjuk a szemet, nehogy belemenjen a krém és ezért dörgölnöd kelljen, amivel esetleg kijöhet a festék.

Amire számíthatsz, az egy enyhe duzzanat, ami másnapra általában elmúlik. A látvány hasonló, mint amikor jól kisírod a szemed, vagy ha valamilyen allegiába szenvedsz és enyhén duzzadt, piros a szemkörnyéked. Ajánlatos aznap és másnap reggel meginod egy Calcium-Sandoz pezsgő tablettát, ami nagyon szépen leviszi a duzzanatot.

 

Frissítés 2019. július, nézd meg a youtube videónkat, ahol szintén beszélek erről a félelemről és meg is mutatom, hogy miért nem kell izgulnod, kattints ide >>

 

Szeretnél még többet megtudni a szemhéjtetoválásról?

Iratkozz fel tippjeinkre, és A-tól Z-ig mindent elmondunk Neked róla!

Név:*
E-mail cím:*
Becenév:*
Város:*
Életkorod:*
Melyik rész sminktetoválása érdekel?:*



0 Comments
Share

Berényi Zsuzsa sminktetováló

Content Protected Using Blog Protector By: PcDrome.