Szemöldöktetoválás

Szemöldök nélkül…

szemoldok-nelkul

Egyáltalán nem mindegy, hogy valakinek hiányos a szemöldöke vagy teljesen szőrtelen…Mindkét esetben megoldást nyújthat  a sminktetoválás, mégis gyakran megkérdezik, hogy a nullából hogyan lehet „felépíteni” egy új szemöldököt. Egyáltalán lehetséges-e.

Sokan attól tartanak, hogy ha valakinek nincs szemöldökszőre, akkor a tetovált szemöldök nagyon műnek fog hatni. Azzal nem árulok el nagy titkot, ha azt mondom, hogy a meglévő szőrszálak közé tetoválni nyilván természetesebb hatást kelt, mint ha csak tetovált szálak lennének.

Ettől függetlenül nagyon sok múlik a megfelelő vastagság, hossz és nem utolsó sorban a szín megválasztásán. Széles a paletta, nem 2-3 árnyalat közül kell kierőszakolnunk a Hozzád közelebb állót.  A részletes előrajzolás során Te is követheted a lépéseket, és láthatod, hogyan alakul ki a végeredmény. Bármikor elmondhatod a véleményed és tetoválás közben is ellenőrizheted a folyamatot. Véleményem szerint ez nagyon sokat jelent és a Vendégeket is megnyugtatja, ha van beleszólásuk. Így aztán nem kell attól tartani, hogy a végén csalódottan nézel tükörbe.

0 Comments
Share

Berényi Zsuzsa sminktetováló

Content Protected Using Blog Protector By: PcDrome.