Szemhéjtetoválás

Szempillasűrítés vagy szemkontúr tetoválás?

szempillasurites-vagy-szemkontur-tetovalas

Sokan tanácstalanok, nem értik pontosan, és mi a különbség a szempillasűrítés és szemkontúr tetoválás között. Lássuk, milyen lehetőségek vannak és kinek melyiket ajánlom…

A szempillasűrítés tulajdonképpen a felső szemhéjkontúr tetoválás alapja, tehát ha szemhéjtetoválást szeretnél, abba mindenképpen benne van, hogy a szempillák között elkészítjük a tetoválást.

A szempillasűrítés a felső szemhéjon történik – kontúrvonal nélkül…kevesebb időt vesz igénybe elkészíteni, csak a pillák vonalán haladok (a szempillák között), de a szem ugyanúgy hangsúlyosabb lesz, anélkül, hogy nagyon látszana a tetoválás. Inkább úgy tűnik, mintha sűrűbb lenne a szempillád.

Kik szokták kérni csak a szempillasűrítést?

– akik tényleg természetes hatást szeretnének és nem szokták magukat egyáltalán sminkelni

– akiknek a felső szemhéjuk megereszkedett és nem látszana a kontúrvonal, de ezzel mégis egy szép keretet kap a szem

Unod már ceruzával rajzolgatni a  tusvonalat? Kicsit vastagabb, látványosabb kontúrra vágysz? Akkor Neked a szemhéjkontúrt javaslom, ami gyönyörűen kiemeli a szemed, és mindig, minden helyzetben ott marad a szépen ívelt tusvonal, nem maszatolódik el, és egy jó alapot biztosít a sminkedhez.

 

4 Comments
Share

Berényi Zsuzsa sminktetováló

Comments

 1. Streubel Mária
  2013-február-11 at 9:27 du.

  Kedves Zsuzsa!
  Én már nagyon is unom rajzolgatni a tusvonalat, ugyanis nem látok rendesen /nagyitós tükörrel sem/, legtöbbszőr nem is sikerül. Törlés a vége. Viszont smink nélkül nem szeretek kimozdulni itthonról.
  A Te véleményed és az előrajzolás dönti el, hogy milyen szemhélytetoválásom lesz, figyelembe véve a koromat is.
  Előre is köszönöm. Nagyon várom a március 4-ét, de félek is egy kicsit.

  • Berényi Zsuzsa
   2013-február-13 at 3:47 du.

   Kedves Marika!
   Az időpont megvan, az már fél siker az elhatározásban, és emlékszem, hogy az ajaktetoválást is nagyon jól viselted!:) A Vendégeim nagy része pedig nagyon pozitívan szokott „csalódni” a fájdalomérzet tekintetében- főleg ha szemhéjtetoválásról van szó -, úgyhogy semmi ok az aggodalomra! Mindent megteszünk, hogy nagyon elégedett legyél majd a végeredménnyel, ne kelljen többé a tusvonallal bajlódni és könnyebben induljanak a reggelek.

 2. Szabó Éva
  2014-október-30 at 9:39 de.

  Kedves Zsuzsa! Gyönyörű munkád van, csak azt sajnálom, hogy Debrecenben nem „rendelsz”.
  Üdvözlettel:
  Szabó Éva

  • Zsuzsa
   2014-október-30 at 11:13 de.

   Kedves Éva!
   Köszönöm dícsérő szavaid! 🙂
   Nem vagyunk túl közel egymáshoz, de Szeged is nagyon szép város, ha eljönnél egy kis kirándulásra, ellátogathatsz hozzám is, szívesen látlak!
   Üdvözlettel,
   Berényi Zsuzsa

Content Protected Using Blog Protector By: PcDrome.