Szemöldöktetoválás

Természetes kontra szabálytalan

termeszetes-kontra-szabalytalan

Ha a számomra ideális, esztétikus sminktetoválásra gondolok, akkor annak a lehető legtermészetesebb hatásúnak kell lennie. A hangsúly – nagyon fontos – hogy a „hatás”-on van. Miért is? Szoktam mondani a vendégeimnek, hogy a műviség nagyon messze áll tőlem, de azt azért tudniuk kell, hogy annyira természetes sminktetoválást nem tudok készíteni, ami egyáltalán nem látszik.

Ma már rengeteg szálazási technika létezik, így a tetovált szemöldök már rég nem egyenlő azzal a fekete, cérnavékony változattal, ami évekkel ezelőtt volt a köztudatban. Azonban azt a fajta szabálytalanságot még szálazással sem lehet imitálni, amit a saját szemöldökszőreink produkálnak. Azért nem, mert a sminktetoválás egy precíz, finom vonalvezetésű technika. Tehát ha a tetovált szemöldök nem megfelelően precíz, hanem túlságosan kusza, bizony úgy festene, mintha el lenne rontva.

A tetoválás során pontos vonalakat „rajzolok” és törekszem egy természetes szimmetriára, de ez nem azt jelenti, hogy mindkét oldalon pontosan ugyanúgy rajzolódnak ki a szálak.

Az nyilvánvaló, hogy senkinek sem egyforma a két arcfele. Éppen ezért, a két szemöldökünk sincs teljesen egy vonalban, az egyik vastagabb, a másik rövidebb, stb. A sminktetoválás célja az, hogy ezeket a pici eltéréseket javítsa, szebbé tegye. Ellenkező esetben, vagyis ha ragaszkodnánk a „tökéletlen” formához, tetoválással még jobban kiemelnénk azt. Szerintem ennek egyetlen Hölgy sem örülne.

Szépülni jönnek hozzám, és én ennek megfelelően igyekszem mindenkiből kihozni a legjobbat. Sokan el sem tudják képzelni, hogy milyen óriási változást tud jelenteni egy formára szedett, rendezett, esztétikus szemöldök(tetoválás) és 1-2 milliméter. Az, hogy időt és praktikusságot is nyersz vele, már csak hab a tortán…

0 Comments
Share

Berényi Zsuzsa sminktetováló

Content Protected Using Blog Protector By: PcDrome.